Gremlin,trol ili sta vec?
Prikaz rezultata 1 do 8 od ukupno 8

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

Gremlin,trol ili sta vec?

Ovo mi se danas desilo,idem ja do skole i pre parkiranja sam ga bas iscimao levo desno sve stvari poletele po autu,nenamerno naravno,par sekundi kasnije on na ler gasu radi odlicno a kad dam gas krene da se gasi,uspem da se parkiram i mislim se,mozda presiso sta znam,vracam se iz skole ista prica,ler gas ok,dam gas krene da se gasi,a povucem malo saug sve ok,ali kad krenem da vozim sa tim saugom krene onako da se ponasa kao da je topao i da ima saug,nema snage itd,vratim skroz saug sve ok,na semaforu ler gas jedva radi i znao sam da ako krenem bez sauga da ce se ugasiti....posle jedno 6 7 kilometara i par semafora sve se sredilo.....nek mi neko objasni sta se desilo,ako zna??

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Re: Gremlin,trol ili sta vec?

Verovatno ti je "izuzetno zapaljivi gas" pri kraju pa trokira.
    http://www.renault4serbia.com/forum/...71446#msg71446

Koliko goriva si imao u rezeroaru? Ovo mi zvuči kao da si sa malo čorbe izljuljao pa se prljavština podigla i ušla u karb. Ler dizna radi, a glavna zapušena. Naravno - ja i mehanika... šta reći? Ali svakako čišćenje karba nije na odmet.
    Tajni savetnik KV kru

Eh da,moja ideja za potencijalnu bombu....ipak na kraju nisam stavio , ne znam mozda je prasina,e zaboravio sam jedan detalj pre nego sto se "procistio" ili sta vec,stanem pored puta cisto da vidim hoce opet hteti da se gasi bez sauga kad dam gas,kad ono ja dam gas,zaprducka 2 3 puta kao da oce da se gasi pa onda ga primi....na kraju je bilo potpuno ok,ali jel ti to lici na prljavstinu u dizni ili na nesto drugo?

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Moguće. Ali ipak bolje da neko ko više zna da svoje mišljenje.
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

Ler dizna ti je zaprljana!
    Ocisti je licnom ili produvaj pumpom,ona se nalazi cim otvoris karb!
    Posle bi valjalo oprati rezervoar da ti se to neponavlja kad ostanes sa malo corbe!
    NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Jesteeee... Ako je tako kako si napisao - najvjerojatnije je ''pooovuuhhhkaooo muulj''
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

ma ja jos odaaaavno nameravam da cistim rezervoar,al nikako ,nista,mozda pre zime,najverovatnije posle... izdrzace do tad...

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

kad ti bude "najgore" kad budes hteo sto pre da stignes u toplu kucu po zimi on ce stucati, trokirati i gasiti se...
    ako finansije nisu problem, ocisti i rezervoar i karburator na vreme, veruj mi bice lakse i tebi i njemu.
    em sto zimi tesko dostize radnu temperaturu, bez nekog kartona na hladnjaku, em sto ima vise vode u gorivu, vlaznost vazduha je veca, a nije leto da to sve moze da se isusi, vec naprotiv moze samo da se zaledi.
    ja te mozda sad isprepadah, ali auto uvek najbolje treba pripremiti za zimu.
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •