pa sta znam hocu da imam po selu malo da vozim do nekih 500-600 ura ako moze nesto da se nadje
pa sta znam hocu da imam po selu malo da vozim do nekih 500-600 ura ako moze nesto da se nadje
Za tu lovu može, ali obrati pažnju na zadnje nosače šapa, jer ako je tu truo pomoći nema za male pare. Obavezno pogledaj auto kako stoji na cesti, a bilo bi dobro da ga neko vozi dok si ti u drugim kolima i pratiš, tad ćeš videti kako ide, da li pravo ili kao ker iz svatova....
sta reci za ovaj auto jel to preskupo [ftp=ftp://www.polovniautomobili.com/oglas1959771/renault_r_4/]http://www.polovniautomobili.com/oglas1959771/renault_r_4/ [/ftp]
Ako imaš u tom selu puno uzbrdo-nizbrdo vožnje onda nemoj. Ipak je ovo slabašan motorić za takvo maltretiranje, još ako misliš da ga tovariš...
Po meni bi bolji izbor bio GTL sa 1108ccm motorom.
Mada, pošto si bacio oko na ovaj primerak mislim da bi pre to trebao da vozaš po skupovima i za pokazivanje, a u tom slučaju podržavam.
Oko cene: to je subjektivna stvar, prodavcu je uvek malo, kupcu je uvek skupo, ali je na tebi da odlučiš.![]()