Ajmo momci i devojke, raspalite da vidimo šta smo propustili....![]()
Ajmo momci i devojke, raspalite da vidimo šta smo propustili....![]()
Da, da.....oboren rekord. 51 komada R4.
Slike i video slede kasnije.
'bem ti zivot :( Daj slike i video sto prije!
Attila,Cabo,Sandore vi ste LEGENDE hvala vam na prelepom mestu,oborenom rekordu,odlicnoj klopiMi smo malopre stigli bez problemA 3.5 sata voznje sa punim stomakom,okolo naokolo van autoputa da se to sve lepo slozi hehehhe
Ambijent prelep nadam se da ce Nomadski vikend uci u redovna okupljanja kluba Renault 4 Srbija,odlicna organizacija,na nivou,nista megalomanski bas onako kako treba![]()
11 vrsta piva,domaca rakija,gulas,kobaje,pljeke ma sve super hehehe
Hvala Frmi,Dzoniju,Ivici i Kikiju sto ste uvelicali nase okupljanje i nadam se da se vidimo uskoro na nekom novom druzenju.......
VELIKI POZDRAV OD DREAMER_LADY I PASHE![]()
......we are the first to program your future......
Ja jos sredjujem utiske, koji su fantasticni! Organizacija perfektna, ekipa super, oboren rekord po broju cetvorki, koji se svakako nije sam desio, vec su organizatori za to "krivi".
Ekipa iz SB na nivou, citiracu samo Kikija: "Sav sam vrazji"
Po prvi put smo pored ispijanja piva, imali jos jednu sportsku disciplinu, potpuno sponatno smo igrali fudbal i odigrali vrlo srcanu utakmicu. Serz bio komentator, a Milica dokumentovala
Svima sa kojima se nisam pozdravio se izvinjavam, ali nemoguce je sve stici
Tako da...pisem kasnije...kad se sve slegne.
Evo i prvog videa, Milica je dodala adekvatnu muziku
Poruku je izmenio Whitesnake, 27.05.2012 u 19:57
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Vidin da se ekipa dobro zabavila vidio sam i neke slike mogu rec da je dobro izgledalo Bravo organizatorima.
Ja sam tek sada stigao kući.
Hvala svima na prisustvu koji su bili na okupljanju.
Ja "nažalost" izgubio opkladu sa gosp.Viragom (opklada: ako manje od 46 komada R4 onda gosp.Virag plaća gajbu pive, ako više na sledećem okupljanju ću ja biti njegov šofer), ali se ipak radujem, jer toliko R4 još nije bilo ni na jednom okupljanju u lokalnoj organizaciji (ex-YU).
Mala ispravka na Pashin post.....
Bilo je 12 vrsta piva, i to:
1. Jelen
2. jelen strong
3. Pan
4. Ožujsko
5. Tomislav
6. LAV
7. Valjevsko pivo (u retro bocama)
8. ASTRA (mislim da je to ime, isto Valjevsko Pivo)
9. Tuborg
10. Müller
11. König
12. Arany Ászok
E, pa pošto nisam spavao cca. 40 sati, polako idem da spavam (Čaba me držao budnog na putu do kuće + dve kafe i jedan neki energy drink od pola litara).
Slike i vidao stavljam verovatno sutra.
Molim urednike da ako još nisu napravili temu u galeriji slika da to naprave. Hvala.
Isto tako molim i prisutnike okupljanja da kače slike. Hvala![]()
Attila, Virag![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ