Zdravo, obozavam vidjeti tolike ljubitelje nekog auta a pogotovo cetvorke. Ja sam sam ljubitelj kombija vw pa znam kako je to biti clanom neke zajednice.
Zdravo, obozavam vidjeti tolike ljubitelje nekog auta a pogotovo cetvorke. Ja sam sam ljubitelj kombija vw pa znam kako je to biti clanom neke zajednice.
Ovdje sam dosao kako bi nabavio neke kontakte ljubitelja cetvorke za dvoje mladih francuza koji idu iz francuske za kinu.
Oni omaju zelju upoznati neke ljubitelje renaulta na svojem putu pa sam mislio da im organizirate nekakvu malu dobrodoslicu s par cetvorki.
Jeste li zainteresirani ?
Moze!!!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Ovo je zaista sjajan poduhvat. Ako je ruta kao na karti sa linka, oni iz Hrvatske prelaze u Crnu Goru, posle Albanija, Grcka, Bugarska... Srbija ostaje severno. Jedino ako je rut izmenjena. Svejedno, dobrodosli su uvek i oni i svi drugi.
U nedelju predvece sam u Beogradu u ulici Kralja Petra video italijanski zeleni Land Rover Defender sa mnogo opreme i mapom rute na zadnjem boku. Ekipa ide slicinim putem do dalekog istoka (Kine), a povratak je dosta severnije, pojasem preko Sibira, Urala, severne Rusije i nazad u srednju Evropu.
Idu bre ljudi biciklama iz Evrope do Kazahstana, sto ne bi renoom 4 ...sta je sigurno, sigurno i mnogo udobnije. Pozdrav i srecno
.
![]()
Da, to im je tura pa ako vas ima na turi, javite se :)
Dobrodosao ti nama!
A francuzima reci da prodju ovuda, ili mi da im pisemo pismo :)
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ahoj ''čupakabra''
Dobrodosao ti nama... Pusti onu hrđu sa oldschoolhr-a- ima i ovdje interesantnih stvari za vidjeti...
U svakom slucaju... Pitaj šta ti treba, nije frka. A mogao bi jednom vidjeti i kako se prelaze kilometri sa autom zbog kojeg se i granice ruse(Sawoodean™) ...
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Dejo, dobro nam došao...![]()