Isti smo hahah!
Evo da javim da sam odradio sve što sam mislio. Ventile sam ostavio za kraj dok sam na godišnjem, pa sam eto odradio i to jučer ujutro.
Šta reći bilo je raspuštenih podizača i samo jedan pritisnut, no eto sad sam to sve namjestio kako treba biti i super se čuje motor, a nakon malog istraživanja sa kutem paljenja, auto ide tri puta bolje i vozi se doslove na vrhu gasa a "leti" što znači da će i potrošnja biti od sada najmanja moguća...
Danas ću skinuti fergazer jer mi je jedino to još ostalo, svjećice nove, filter zraka nov, platine ok, kapa i ruka razvodnika tako tako, ali prolazi, ulje, filter ulja novo... ostaje još samo taj fergazerić za počistiti jer vjerujem da je pun pjeska. Auto kad upali ujutro pali pod punim čokom koji se odmah krene puštati, pa igra malo gasa / pola čoka vam te tam te... nije to dobro... mislim nije to ništa teško ni problematično sve skupa ali bolje će biti kad se odradi. Tako da ću i njega ljepo otvorit pa vidjeti... ali bi trebao prvo naći set za reparturu, tako da odradim kako treba pošto vidim da je dihtung na poklopcu isto pa-pa jer lagano je masnjikav
Samo napred i puno sreće zelim u nabavci seta za reparaturu.![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO