Другари,
читао сам овде на форуму преписке које постоје одавно за стакла...
али мени није баш испало тако лако као што причате...
Напред, имам залепљене помераче стаклаи држе већ 6 година без проблема, али позади ти померачи
никако нису хтели да се залепе, па сам узео стакла од Тл-а... видео сам већ да су многи то препоручили...
али ту имам један проблем... то стакло има рупице, а са спољне стране има један мали као лимени или метални део који држи оно за померање стакла, али тај метални округли део са спољне стране стакла не може да прође кроз гуму предњег дела који се не помера... и ту не знам шта више да урадим, а ниједан лепак не помаже за та задња стакла... и не могу никако да отворим прозор...
Имате ли неки предлог? (само... молим Вас... не спомињите ми аутогласс, јер сам на њих и њихово ''знање'' алергичан, а такође, имам огромну аверзију према њима, јер им је ангажовање за клијенте равно 0 )
Читао сам овде и проблеме који постоје током вожње за зиму... па сам се присетио проблема које ја имам...
Имам оно дугме за грејач задњег стакла, али оно као да не реагује, магли само тако.
Како могу поправити да ради то грејање?
Читао сам и како се многи жале за магљење стакала... мени се све замагли током зиме, па чак и када пада киша... а грејање само мало одмагли шоферку... па стално машем крпом људима из супротног коловоза
Има ли лека за то магљење током зиме и када је киша...?
Унапред хвала