fala ekipo :)
Primorac, koje su tebi gume? To je sad dilema.. ne znam koje najbolje odgovaraju za ove felne.
fala ekipo :)
Primorac, koje su tebi gume? To je sad dilema.. ne znam koje najbolje odgovaraju za ove felne.
doctorE, pomoc prijatelja.. da li si zbog 155 gume stavljao distancere?
kace li gume krajeve spona?
Na mom GTL-u iz 1991 ne trebaju distanciri,mozda samo za GTL pre 84 sa dobošima napred.
Dosta ljudi sa foruma imaju iste i felne slične širine od 4,5Jota i na njih "moraš" minimum 155-ice.
Ne kače,nemaš brige,nabavi 155 po mogućnošću Michelin Energy(vrede svaki dinar) i uživaj u krstarenju!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
e to je problem, div je '82., GTL 1.1, sve ostalo TL (veci dobosi naprijed, sto znaci i rucna naprijed; lonac naprijed, izduv sa strane; šarke na vrata; stara tabla, volan itd.. )
ako budem trebao to da budzim... ne radi mi se oko toga...
da da, 155 moraju definitivno.. Michelin Energy br.1. Imao sam ih na Pezoa 306 (moje drugo auto). :)
Mogi da se naprave od aluminijuma.Imam ja strugara za to samo javi ako hoces,a Ozlemom da se posalje za Podgoricu?
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Pre nekoliko dana sam vozio TL-a ali sa ruchnom kocnicom pozadi i diskovima napred :D naravno to je budzeno, ali da se ja pitam ja bi prepakovao od GTL-a prednji most kao shto je taj prepakovao, i odma reshish problem ruchne kochnice :D
kakvo mjenjanje dobosa, odlicno koci ovako..a i necu na trke...
i gubi smek, rucna naprijed :)
doctore hvala na pomoci, jos nisam nasao i montirao nove gume..pa cu onda da vidim koliko treba da se odbije tocak.
Za vikend cu da se bavim time jer radim u PG a R4 je doma/ UL...
Zdravo ekipo, evo update-a,
kupljene gume Goodyear vector3 145/70/r13. Prezadovoljan :)
AllSeason gume (bice protivnika, znam), 120e sa montazom i balansiranjem.
Rendzer ide kao strijela, tek sada vidim na kakve krseve od guma sam vozio.
Evo slika/ crni Pezo306 na jednoj slici je moj, prosvercovao se :)
P.S. Srecan Uskrs! Uzivajte u prazniku!
felne odlicno izgledaju na autu
....Rendzerica super izgledaju i mislim da sire gume ne trebaju da idu na tu felnu, sasvim lijepo izgleda ovako.....ja licno sam stavio 135..80...13, ja sam ti takav, kako fabrika stavila i nalaze ja tako radim, to je razlog zasto nisam mjenjao nista na svom autu...sve sam hteo da bude kao kada je izasao iz fabrike....pozz i zelim da te lijepo sluzi...