Jeste li se mnooogo udaljavali od vaseg grada sa r4?ja dalje od NS,ZR,Svilajnca,Bijeljine,Golupca ne jos.
moram ga isprobat do HN!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste li se mnooogo udaljavali od vaseg grada sa r4?ja dalje od NS,ZR,Svilajnca,Bijeljine,Golupca ne jos.
moram ga isprobat do HN!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ja sam s mojim isao najdalje do Grcke i do Turske, dosuse bilo je to s mojima 95-96:):):)...ali e trudim se mn da se udaljavam s 4kom(nema ni potrebe) od Glavnog grada...Eventualno bi posao ovog leta do Novog Sada itd...
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
au bre!sto tako?zbog uzivanja u voznji(dobro,ne samo zbog toga) nadjoh devojku u blizini Beocina,pa jednom nedeljno za NS i Beocin.il ja preterujem(22000km za 7 mseci)
![]()
Pa spomenuh to i sto se tice plina...mislim, imam drugi auto za "dalja" putovanja..., Renault Thalija, 100 puta do Grcke...do Italije i Francuske ove godine samo 2 puta itd...:)
Nije mi presla 4ka puno, malo manje od 90k ali ,ipak se ne bi upustao u neku dalju avanturu...
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Ja sam za jedan dan napravio 1110km, Krasevo(blizu Doboja) - Pula(Medulin) - Krasevo.
Pa evo sa trenutnih 115000 kilometara, tu sam negde na trećini puta između Zemlje i Meseca.![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Moj Reno je bio prve 3,5 god zivota u rent-a-car-u i ko zna koliko je presao i onda mu je uradjena generalna... A ja sam najdalje isao do Tare...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ja samo Bg-Cacak to je najdalje![]()
......we are the first to program your future......
Moj bogami zadnje dve godine sa zenom,decom i buljukom stvari<sto se sa slike vidi>bez ikakvih problema BG-Cetinje-Tivat i nazad
Sta se sve ovde izdogadjalo ovih 8 dana sto me bilo nije.CG je fenomenalna u maju.A tek sta je rendza istrpeo za tih 8 dana.Napravih 2500km,uzduz i popreko obidjoh primorje.Nisam dao rendzi da se bucne u more.Fantasticno.Evo i par slika.Ova prva je ludilo.TAd sam posumljao u rendzu prvi put dal ce stici do HN.Al za 2500km puce mi guma(lako zamenio),odvali se auspuh(bio je 15cm od puta)(zica je cudo),i to je to.Natovaren(pretovaren),trosio 6.4l tng?!A uz Zlatibor i ostala penjanja rendza i sleperi polako do 40km/h.ma najbolji auto!!!