Verovatno da moze :D Bitno je da je cekic pravi min 2kg , ja sam to majstorski zavrnem sraf koliko moze rukom i tuci po rukavcu ;)
Verovatno da moze :D Bitno je da je cekic pravi min 2kg , ja sam to majstorski zavrnem sraf koliko moze rukom i tuci po rukavcu ;)
Iiii posle zamene manzetni na oba prednja tocka i zamene lezajeva,moja malenkost je dosla do jedno novog zakljucka... Cuje se lezaj na zadnjem desnom tocku...!
Sad zjbancija ispocetka... Ali ako nista drugo,taj deo vesanja i upravljanja znacu u prste...
Da ne otvaram novu temu ...nadam se da se gazda ove teme nece ljutit...Pročitao sam je vise puta ali nisam shvatio princip rastavljanja...
IMG_20160710_100120.jpgIMG_20160710_100135.jpg
Ovako izgleda stara poluosovina na kojoj probavam to napravit..Ima toga djed napunio pola šupe vecinom ne vrijedi nego za otpad ali evo vrijedi i za pokusaje..Spominje se neki zeger prsten koji drzi ovaj trokraki "ležaj" ali ja to ne mogu naći
Ljudi hitno mi je ako netko zna ?
Na mojim poluosovinama na jednoj je pukao feder od iza na drugoj zeger koji drzi ovaj trokraki "lezaj" tako da mi je rastavljanje neizbjezno
Zdravo ekipa, znate li da li je poluosovina kod GTL-a ista kao kod TL-a?
I da li ima gdje novo da se nadje ili moram polovnu tražiti?
Pozdrav,poluosovine su iste,imam polovnu od TL ako si zainteresovan javi se.