Pozdrav svima!
Nekad davno prije skoro 20 godina kad sam tek položio imao sam R4 crveni, 1987 godina. Sad planiram da kupim istog samo 1990 godina.
Vlasnik kaže da je neko već gledao i da je taj rekao da ima neki selen loš, i da nešto treba zavariti...nemam pojma šta je, zbog situacije čekam prvo slike pa da vidim isplatil se ići pogledati. Cijena je 1150 eura i auto je u BiH, a i ja sam iz BiH :)

Na šta sve treba da obratim pažnju? Kao ljubitelj auta znam šta treba da gledam oko trapa, itd. ali ima li nešto što trebam pogledati što neće biti lako uraditi ili je skupo za uraditi u nekom datom periodu? Auto je registrovano, vozi se vikendom, boja izgleda dobra, slika motora izgleda kao da su mijenjani kablovi, bobina i razvodna kapa. Sve izgleda kao da je na mjestu sem što nema plastike/kućišta za radio i postavljen je etison/tepih na pod, kaže vlasnik preko originalne gume :(
Da se razumijemo, ja to ne želim ko moji prijatelji da ostave pa čekaju da prodaju, ja ću da ga vozim. Imam mogućnost samo servisiranja i nabave povoljnijih dijelova ali ne planiram neku sad veliku restauraciju, bar neko vrijeme. Želim da se moj sin i ja vozamo vikendom samo da uživamo u autu.

Hvala i sretno s projektima!