Hvala ti, JD
Probao danas da skinem kućišta iznutra, ali nešto neće - na gornjem delu ne mogu da otkačim kad skinem šrafove, a bojim se da cimam da ne polomim nešto![]()
Hvala ti, JD
Probao danas da skinem kućišta iznutra, ali nešto neće - na gornjem delu ne mogu da otkačim kad skinem šrafove, a bojim se da cimam da ne polomim nešto![]()
Tajni savetnik KV kru
NPserz kaže:
Kuciste radija? Njega drze dva sarafa (po jedan sa svake strane) i plasticni jezicak koji se nalazi na vrhu a utaknut je u kuciste grijanja... Taj jezicak ne bi trebao pruzati veliki otpor, kod mene je cak ispadao sam pa sam probusio jednu rupu pored njega i zavrnuo jos jedan saraf.
Dva šrafa, znam - odvrnuo, ali neće. Probaću malko žustrije sutra.
Tajni savetnik KV kru
Koliko se sećam neko je bio objašnjavao kako se to skida.i meni to treba ali ne mogu da nađem![]()
Kad odvrnes 2 srafa onda sve ono povuces ka sebi i cimnes![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Hvala, probaću
Tajni savetnik KV kru
Nedavno sam skidao sve to o cemu pisete.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuciste radija je lako skinuti (dva srafa i onaj jezicak gore), ali tu zabava prestaje...Svako dalje rasklapanje sistema ventilacije je veeliko cimanje.
Da ne duzim sada samo cu reci da sam na kraju morao da skidam i komandu tablu...
![]()
![]()
![]()
:)
Izgleda da je kod mene stvarno bio negde zapušen odvod iz ventilacije, odnosno pomenuto crevo koje odvodi vodu. Danas sam ga odozdo produvao kompresorom (tačnije majstor Srđan je) i sad voda za probu nasuta u prostor iza plastične maske ispod vetrobrana izlazi kroz za to namenjeno crevo. Dakle, ako se zapuši može da se priđe odozdo – da se produva.
Tajni savetnik KV kru
Ih, što mi je drago kad se neka ovako banalna stvar reši na još jednostavniji način.... That's what is all about...
Sad ću da postavim u sitne trikove.
Tajni savetnik KV kru