Bar dve god imam malo vode ispod radia i to uvek.nisam znao šta je dok nisam video da mi je puklo crevo ispod poluge menjača u haubi.
Kako to crevo kompletno da zamenim?
Bar dve god imam malo vode ispod radia i to uvek.nisam znao šta je dok nisam video da mi je puklo crevo ispod poluge menjača u haubi.
Kako to crevo kompletno da zamenim?
Crevo koje ide na mali hladnjak za grejanje?
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Vjerovatno :) Meni je jednom tu malo curkalo ali je samo prestalo...Orlando kaže:
ma dobro je dok nemas vode po patosu ko neki kad prodjes kroz malo vecu baru.![]()
Nemam vode po patosu još uvek
Da to je crevo koje ide na hladnjak za grejanje.Strašno nervira jer moram non-stop da gledam nivo vode![]()
bez nervoze bre.ja moram svaki dan da proveravam nivo vode u posudi,negde curi,a bogme i nivo vode na patosu u kabini posle vecih kisa.tako da samo opusteno.ja se ne nerviram.drMarty kaže:
![]()
Ja nemam radio, ali mi "prokišnjava" kad padne kiša ili još gore kad operem kola. Ovo je 99% povezano s tim što je skidana ona plastična maska-rešetka ispod vetrobrana (farban). Potvrdio sam tako što sam skinuo masku, nasuo vodu i ono procurelo u kabini kroz sistem za grejanje. Probao sam da zakrpim silikonom, ali nisam baš bio uspešan. Pokušao sam i da skinem iz kabine plastiku koja prekriva ventilator da vidim gde curi, ali ne mogu da ju otkačim - nešto neće u gornjem delu.
Pitanje: zna li neko da li je predviđeno da ta maska ispod vetrobrana propušta pa se procurela voda negde odvodi ili je predviđeno da maska uopšte ne propušta vodu. Znam da je ovo pitanje prilično glupo, ali ko ima sličan problem shvatiće. Više sam pop....o. Svi saveti su dobrodošli.
Hvala
Tajni savetnik KV kru
Ima predvidjen odvod, ako pogledas izmedju motora i kabine vidjeti ces jedno malo crijevo koje odvodi vodu koja udje kroz ventilacijski otvor. Moguce je da je zastopana.![]()
Upravo to crijevoMozda je moguce da se dodje ispod do njega, zavuces se pa onda zicom kroz njega da ga procistis. Do tog gdje se skuplja voda se moze samo iznutra, skines kuciste radija, kuciste radijatora grijanja (mislim da moras i njega skinuti) i dodjes do tog prostora, ima mala resetka koja sprecava da smece ulazi u cijev, moguce da se na njoj nakupilo smeca pa se tu sad zadrzava voda.
![]()