A i mogao bi da otvoris temu o tvom autu u GARAZI!
Ako mozes okreni me!
A i mogao bi da otvoris temu o tvom autu u GARAZI!
Ako mozes okreni me!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
covece, ne znam u cemu je fora, coveka nisam ni upoznao, a nece da mi radi kola, mislim na mikija.A sinoc sam oterao kola kod dekija i izaci ce me kocnice i zadnji lezajevi sa sajlama oko 100 errrv .Jbt, nikako da predjem na estetski deo, stalno nesto oko mehanike![]()
![]()
![]()
Join the club, ima nas koji vole mehanicku perfekciju pa nam je auto strokav, a ima i ovih sto ga upicane a mehanicki tambura![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Po meni je pametnije da auto mehanicki pre bude tip-top,a estetski ako moze moze.Na lepotu se nevozi.
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Whitesnake kaže:
Koga bi pre povezli ruznu stoperku ili neku wau wau....stangla kaže:
![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Takodje sredjivanje kocnica je najbitnija stvar na autu, e ako se to jednom uradi kako treba i sve podesi posle je jeftino i lako menjati plocice i paknove. Ima majstora koji ti to odrade za 20e pa posle 5 dana kocnica mekana mora da se druka, pa ajd opet, pa opet, pa aj da zamenimo levo crevo, pa desno pa sisicu, pa kocioni, pa aj da obradimo dobos bla bla, ovako ti je najjeftinije, veruj mijer u zavisnosti od voznje ali sledece odrzavanje ti je posle 20000km i to plocice i paknovi znaci 20e
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Uz to mora biti i jaka da moze da gura auto ako je .....?
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
ipak mi vozimo zmaja.Do ja,.... ja ... je da znas da ima jos ovakvih manijakanisi sam,,,,,,, ,, i od ludjeg ima ludji
![]()
Propadjot, prljav mi rezervoar i juce mi stane makina na gazeli.Pogledam a filter za gorivo pun rdje i izgleda da se i membrana zapusila na pumpi za gorivo, ne baca dovoljno goriva, koliko li bi moglo to da me kosta da sredim
Pumpe su ti: slovenačka oko 1800, francuska oko 3000 dinara... Pumpu zameni sam nije nikakav problem...