Ja sam za onaj kojeg nema ovde. Onaj sa malom cetvorkicom i menjacem i obavezno da pise r4 klub srbija i na srpskom i na engleskom, mislim da bi to bilo najbolje.
Za zastavu neznam sta da kazem-moze a i nemora, sto kaze Nebojsa pise odakle smo![]()
Ja sam za onaj kojeg nema ovde. Onaj sa malom cetvorkicom i menjacem i obavezno da pise r4 klub srbija i na srpskom i na engleskom, mislim da bi to bilo najbolje.
Za zastavu neznam sta da kazem-moze a i nemora, sto kaze Nebojsa pise odakle smo![]()
Mr.4
Ma ida ne pise videce se , znace ljudi![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Da da videce se po vozacima![]()
Mr.4
Whitesnake kaže:
E o tome ja pricam ,znaci mi smo R4 CLUB...prvi na ovom podrucju, i glavni u kraju...JOCA kaže:
![]()
![]()
Svi smo tu iz raznih zemalja okupljeni oko R4ke...
Jos jedan ,naravno neozbiljan predlog jeste da se stavi samo slika Bruce Lee-ja...ipak je ovo KUNG FU CIPELIC!:)
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Po meni ovo je vise, "papir" stil. Znaci za prospekte, zahvalnice, pohvalnice, diplome...![]()
Mr.4
Pa gde vam je onaj sa umrlog sajta? Onaj prvi sa menjachem i malom chetvorkicom i renault4funclubserbia u krug, okolo. Taj mi se najvishe svideo i mislim da je to onda bilo i blizu opshteg odobravanja. Latinica obavezno, chirilichno mozhe ali nije neophodno. Pa ovde hvalaBogu svi znaju latinicu...![]()
Eto komshije se slazu...![]()
Mr.4
Kad je 4 u pitanju, da...JOCA kaže:
![]()
Ja ne znam latinicu, ili engleski ili cirilica ono Klub mi zvuci madjarski, rumunski tako ti alternativni narodi... Ja sam za to da na gornjoj strani tj polukrugu nalepnice pise engleski a u donjem polukrugu cirilicno...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ