Ljudi od ove štamparije nema ništaČovek -magarac je mnogo neozbiljan i moje je sve uk...o tako da je precrtan iz mog života.
Probaću da se raspitam na još nekom mestu ,a ako neko ima nekog pametnog uključite se
![]()
Ljudi od ove štamparije nema ništaČovek -magarac je mnogo neozbiljan i moje je sve uk...o tako da je precrtan iz mog života.
Probaću da se raspitam na još nekom mestu ,a ako neko ima nekog pametnog uključite se
![]()
Ko ce da zrtvuje Renoa da ga zgazi!!??![]()
![]()
Mr.4
E brate... Nista aj sad veze ljudiiii...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ja ću ali kamionom da neprljam RNeka voziću mu ja mašinu pa malo nešto pukne na njoj a ja mu kažem izvini nismo se razumeli
![]()
Ljudi ajde da mi neko objasni u cemu je problem, jel to niko nece da stampa te znakove ili je u pitanju to da hocete bez para na neku mucku ili sta vec , ajde neko neka mi objasni pa da resimo onda problem sa stamparijom posto ja znam za jednu dobru i ujedno mi tu radi prijatelj , e sada zavisi od toga sta vi hocete
Ma kakva mucka, pokazi mu znak nek kaze koliko para i mi cemo se sloziti ili ne... CIsto samo trazino nekog da nas ne odere nekog koga neko poznaje...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Nikakva bato mućka samo sam tražio ponudu za nalepnicu koja se lepi iznutra i da okolo bude providna .Znači koliko košta priprema i kolika mora da bude serija![]()
Ja cu ovih dana da odem do ovoga drugara da vidim koliko ce to kostati , najverovatnije do ponedeljka dobijate ponudu. Sada mi treba neko da posalje tu nalepnicu na privatni meil, da mi da opis nalepnice gde ce da bude providno gde ide boja itd , velicina i sa koje strane ide lepljivi deo.
Oce li neko da posalje taj znak![]()
![]()
Pa eno imas sliku
Mr.4