Ma latinicom neka pise..., meni je sve jedno zapravo, moze i cirilicom, samo treba sve da stane...
Ma latinicom neka pise..., meni je sve jedno zapravo, moze i cirilicom, samo treba sve da stane...
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
I ja sam za to da se pise i latinicom i cirilicom i da ima zastava naravno
Nekako zastava najvise pokazuje odakle smo iako pise Serbia,svi imaju neku zastavicu sto ne bismo i mi
9. predlog mi je nekako najsimpaticniji sa strane a pozadi jos se nisam odlucio skrozbice valjda jos predloga na tu temu
Da li ima neko onu veliku za soferku da baci ovde posto je nestala u akciji sa starim forumom ili da postavi neku novu posto sam ja duduk za takve stvari![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
I da zaboravih bilo bi lepo i da ima zute i plave boje ipak su to R boje.![]()
Joco nekako su mi ove neupadljive,bar ja tako mislim![]()
Joco, jako mi se svidja, vrlo je jasno i jednostavno...i vide se konture R4 sto je ipak najbitnije, jer je po tome i poznat...Takodje, dobar je predlog Pashin da bude s renoovim bojama...msilim...ipak je to Renault.
E ja bih u sredinu stavio renult znak sa menjace, bez zastave i jos jednim detaljem koji treba da nacrtam...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Brate, ipak je premali znak za sve ono sto bi stavili,treba i znak,ali i treba i kontura da bude propoznatljivo....uf, ko bi rekao da je ovako tesko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice soferke...samo neka bude obican font i poruka www.renault4serbia.com i to je to...
Ovaj poslednji mi je odlican za nalepnicu, e sad sta za logo...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ