Evo nekih predloga koje sam uradi pre serza al nisam stigao da ih postavim, zaboravili smo rogove bre! Serzovo delo ide za nalepnicu al da nisam dzaba crtao, da vidite pa da imamo cemu da se smejemo :)
Evo za pecat u frci sam pa je malo aljkavo...
![]()
Evo nekih predloga koje sam uradi pre serza al nisam stigao da ih postavim, zaboravili smo rogove bre! Serzovo delo ide za nalepnicu al da nisam dzaba crtao, da vidite pa da imamo cemu da se smejemo :)
Evo za pecat u frci sam pa je malo aljkavo...
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
ovo za pecat ide def...a za rogove...znaci limun zuta kombinacija...
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
moj savjet je da koristite više logotipova, a baš najbolji nek je onako službeni i najučestaliji![]()
E vidis to je odlicna ideja, hvala... Pa svako bira jos samo da uspemo da ih odstampamo...
I meni se jako svidja, oblik R4 je neponovljiv...slican sam predlog i ja postavio...
Na ovoj žutoj podlozi bi mogao da stoji Reno-ov znak, i naravno Srbija umesto Portugala
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Da ne budemo bas isti i da budemo uocljiviji, mogli bismo da popunimo renoovu konturu zutom bojom i tu da ostavimo providno ili da stavimo belo reno znak i 4 pored a ispod da pisemo naziv, ali ispada skupo ako cemo da radimo takve nalepnice za stakla, ja sam pre da na staklu bude samo sajt a ovakve da lepimo po autu....
Ja sam smislio neku drugu varjantu....da nijedne nalepnice ne lepimo po kolima...sve cemo lepo na stakla....adressa sajta ce da ide na zadnje staklo sto je i predvidjeno a neka nalepnica kluba bude provida i moze da ide na drugo bocno staklo...-zasto da ne?
takodje, mozemo da napravimo nalepnicu u obliku kao sto su oznake SRB recimo...pa samo postavimo tako, verujem da bi nas i jeftinije izaslo posto mn stampari koji rade to , oni ce samo da ubace drugu sliku, a secenje ce biti potpuno isto...e tu onda mozemo da stavimo boju, i sliku normalnu, i nece zauzimati mesta....Ime sajta moze da stoji iznad....