Čekaćeš do 23. Dobro, ako se polaže matiš, onda još i mogu da razumem.
![]()
![]()
![]()
![]()
Čekaćeš do 23. Dobro, ako se polaže matiš, onda još i mogu da razumem.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
E pogodio si![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Kec ili dvojka?
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
dvojka pa onda cetvorku![]()
![]()
![]()
Аман снејче истече ти гаранција на музику а ниси је ни пробао![]()
snejk dok montira muziku ima da mu odu vesanja na zvucnicima . Ima skroz da istrule od starosti . E da sala na stranu nove zvucnike netreba odmah forsirati zbog vesanja treba ima pustiti da odrade malo vremena da se vesanja razrade jer su sada poprilicno kruta. I to da rade do maks. 60%snage i bilo bi preporucljivo najmanje tako messec dana ali kazu da se razrade vec nakon 2 nedelje. To sam negde procitao da li u nekom engleskom audiofil casopisu. Ko zna ako englezi neznaju o zvucnicima
Ma kad budem rasturao kola pa onda sad se ne isplati, a u sobi je sve povezano i rastura tj nije pojacalo al sam kod prijatelja probao moje pojacalo na kas i ubija...![]()
Bio sam u Pancevu danas i gledao sam ti za onaj Fm-transmiter za tvoj kasetofon (@snake) i cena mu je 1600 din. To je po meni stvarno mnogo i nisaam hteo da ga uzmem. Kada budem isao u kineski onda cu da ti pogledam na bloku 45. koliko je ali ja mislim da je cena slicna jer su to isti dobavljaci , sto znaci da je najisplativije kupiti onaj oko 900din.
Auu bre u Pancevu toliko
Nista onda cu morati ovaj da uzmem il kasetu na kraju, al otom potom.
Bogdane nema platina za spanski tj crveni razvodnik, ako hoces za crni cu da uzmem
![]()
Onda moram da kupujem novi vakum na crnom a platine su mi nove na njemu. Nemoj nista da mi uzimas, hvala u svakom slucaju.