jbg...kolega,znam da kasnim...mnogo obaveza...znaci muzika je ludnica,ali skroz,lik se izgleda iznervirao...malo..pa napravio malo muzike u kolima,onako pristojno...ono kao:nisam doktor,al mogu da pomognem...exception kaže:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jbg...kolega,znam da kasnim...mnogo obaveza...znaci muzika je ludnica,ali skroz,lik se izgleda iznervirao...malo..pa napravio malo muzike u kolima,onako pristojno...ono kao:nisam doktor,al mogu da pomognem...exception kaže:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE
Izvini,ali...nisam izdrzao a da je ne postavim,naravno ti si postavio link...muzika je znaaaccciii!!!
posle ovakve slike,svaki komentar je suvisan...
Ja u vezi sa ovom temom nemam sta vise da kazem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ovo na tabli za ventilaciju?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Ma mož' misliti, pa ja sam i dao link jer me je mrzilo da postavljam sliku. I ja mislim da je komentar suvišan posle fotkecybertel kaže:
![]()
2 Orlando: ma ima zvučnika svugde, gde god se okreneš
IMHO, ja nisam ljuibitelj takvog stylinga, ali ko voli...
exception kaže:
Kupio sam letos dupli blaupunktov woofer(2x250 R.M.S) i blaupunkt pojacalo(2x180 R.M.S) i to sam hteo da uglavim u rendzu,e posto mi je deda za neki mali kes naso i kupio novu zastavu 101,ostalo mu od nekih akcija odkud znam pa ja to sve upakovo u njega,ali i dalje to nije to bilo dok nisam probao u rendzi to sve izvuko zicu sa akumulatora od 1 cm po propisu kao i za masu,dovuko do gepeka ,sve sam to radio za privremeno posto mi rendza stoji napolju da mogu da izvadim to sve uvece,ubacio ja to sve,povezao i spremam se da ukljucim radio,razmisljam se u sebi kako ce ovde da ''ubija'' kad se u 101 cuje do jaja; pustim ja neki house posto to uglavnom slusam i ne mogu da verujem unutra loodnica a napolju jos gore bass samo''reze'' navidjeno dobro ,sednem ja odem do pumpe,sipam corbe,otiso po ortake i neke ribe da pokazem sta sam uradio,i garantovano mislim da ovde u bgd u rendzi niko nema bolju muziku,komentar prolaznika je bio :jbt u kakva je kola covek stavio muziku skuplja muzika od kola...
Ja sam stavarno prezadovoljan al mi je zao sto moram da prodam to sve,TAKO DA AKO IMA NEKO ZAINTERESOVAN NEKA SE JAVI,DAO BI WOOFER I POJACALO ZA 200 E,UZ TO SVE NARAVNO IDE I GARANCIJA,I HITNO MI JE...
Trebaju mi pare mora da sredjujem rendzera ako mislim da ga vozim jos uvek, kompletna limarija je nikakva...
dzin, imaš PM![]()
Mozes li jos nesto napisati o pomenutom modelu, posto planiram da ga uglavim u Megane II.exception kaže:
Gde se moze kupiti u Srbiji i koja je cena ??
Posto se dvoumim izmedju tog Sony-a i kupovina adaptera (za display i komande na volanu).
plum kaže:
poz covek...predstavi se u temi za predstavljanje....i napisi par reci o sebi...i R4 ako je imas...
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''