Muzika u kolima - Strana 45
Strana 45 od 62 PrvaPrva ... 3541424344454647484955 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 441 do 450 od ukupno 612
    Renault 4 Alpine
    Član od
    02.12.2007.
    Aktivnost
    19.05.2015
    Godine
    48

Re: Muzika u kolima

Citat exception kaže:
    Citat cybertel kaže:
    evo ludnice,napraviti ovakvo ozvucenje u 4-ci...e..to je posao!
    Kasniš kolega Ja tu fotku stavio pre dva dana u "tete i dobri auti", pogledajte tamo. Evo i link: http://autosound.hr/assets/images/690_h.jpg

i još jedan: http://autosound.hr/assets/images/691_h.jpg
    jbg...kolega,znam da kasnim...mnogo obaveza...znaci muzika je ludnica,ali skroz,lik se izgleda iznervirao...malo..pa napravio malo muzike u kolima,onako pristojno...ono kao:nisam doktor,al mogu da pomognem...
    R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE

Renault 4 Alpine
    Član od
    02.12.2007.
    Aktivnost
    19.05.2015
    Godine
    48

Izvini,ali...nisam izdrzao a da je ne postavim,naravno ti si postavio link...muzika je znaaaccciii!!!
    posle ovakve slike,svaki komentar je suvisan...

Ja u vezi sa ovom temom nemam sta vise da kazem

Renault 4 Alpine
    Član od
    15.04.2007.
    Aktivnost
    28.09.2016
    Godine
    49

Jel ovo na tabli za ventilaciju?
    Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira

exception
    Guest

Citat cybertel kaže:
    Izvini,ali...nisam izdrzao a da je ne postavim,naravno ti si postavio link...muzika je znaaaccciii!!!

Ma mož' misliti, pa ja sam i dao link jer me je mrzilo da postavljam sliku. I ja mislim da je komentar suvišan posle fotke

2 Orlando: ma ima zvučnika svugde, gde god se okreneš

IMHO, ja nisam ljuibitelj takvog stylinga, ali ko voli...

Renault 4 Alpine
    Član od
    02.12.2007.
    Aktivnost
    19.05.2015
    Godine
    48

Citat exception kaže:
    Citat cybertel kaže:

Ma mož' misliti, pa ja sam i dao link jer me je mrzilo da postavljam sliku. I ja mislim da je komentar suvišan posle fotke
    Pa ja sam i napisao da si ti dao link za drugu slicicu...pozzz

2 Orlando: ma ima zvučnika svugde, gde god se okreneš

IMHO, ja nisam ljuibitelj takvog stylinga, ali ko voli...

Kupio sam letos dupli blaupunktov woofer(2x250 R.M.S) i blaupunkt pojacalo(2x180 R.M.S) i to sam hteo da uglavim u rendzu,e posto mi je deda za neki mali kes naso i kupio novu zastavu 101,ostalo mu od nekih akcija odkud znam pa ja to sve upakovo u njega,ali i dalje to nije to bilo dok nisam probao u rendzi to sve izvuko zicu sa akumulatora od 1 cm po propisu kao i za masu,dovuko do gepeka ,sve sam to radio za privremeno posto mi rendza stoji napolju da mogu da izvadim to sve uvece,ubacio ja to sve,povezao i spremam se da ukljucim radio,razmisljam se u sebi kako ce ovde da ''ubija'' kad se u 101 cuje do jaja; pustim ja neki house posto to uglavnom slusam i ne mogu da verujem unutra loodnica a napolju jos gore bass samo''reze'' navidjeno dobro ,sednem ja odem do pumpe,sipam corbe,otiso po ortake i neke ribe da pokazem sta sam uradio,i garantovano mislim da ovde u bgd u rendzi niko nema bolju muziku,komentar prolaznika je bio :jbt u kakva je kola covek stavio muziku skuplja muzika od kola...
    Ja sam stavarno prezadovoljan al mi je zao sto moram da prodam to sve,TAKO DA AKO IMA NEKO ZAINTERESOVAN NEKA SE JAVI,DAO BI WOOFER I POJACALO ZA 200 E,UZ TO SVE NARAVNO IDE I GARANCIJA,I HITNO MI JE...
    Trebaju mi pare mora da sredjujem rendzera ako mislim da ga vozim jos uvek, kompletna limarija je nikakva...

exception
    Guest

dzin, imaš PM

exception
    Guest

2 dzin: vidim da te nema već par dana online. Koja je serija u pitanju? Da nije možda nešto od ovog: THA 475 i VB 250? Pre par dana sam ti poslao br. mobilnog na PM i e-mail. Ajd' javi se da se dogovorimo

Citat exception kaže:
    CD MP3 Sony CDX-GT30RN (jedini model koji sam uspeo da pronađem a da podržava fabričke komande na volanu i display bez adaptera, nudi se u Renault-u kao dodatna oprema), napred fabričke zvučnike, nemam pojma šta je unutra , ali dobro svira , pozadi "Graund Zero" titanium GZTF 130MK2 i u gepeku SAL active woofer XB-10/A i ludiloooooo......

Mozes li jos nesto napisati o pomenutom modelu, posto planiram da ga uglavim u Megane II.
    Gde se moze kupiti u Srbiji i koja je cena ??
    Posto se dvoumim izmedju tog Sony-a i kupovina adaptera (za display i komande na volanu).

Munem Avatar od  Italijan
    Član od
    30.11.2007.
    Aktivnost
    09.12.2017
    Godine
    42
    Slike
    1

Citat plum kaže:
    Citat exception kaže:
    CD MP3 Sony CDX-GT30RN (jedini model koji sam uspeo da pronađem a da podržava fabričke komande na volanu i display bez adaptera, nudi se u Renault-u kao dodatna oprema), napred fabričke zvučnike, nemam pojma šta je unutra , ali dobro svira , pozadi "Graund Zero" titanium GZTF 130MK2 i u gepeku SAL active woofer XB-10/A i ludiloooooo......

Mozes li jos nesto napisati o pomenutom modelu, posto planiram da ga uglavim u Megane II.
    Gde se moze kupiti u Srbiji i koja je cena ??
    Posto se dvoumim izmedju tog Sony-a i kupovina adaptera (za display i komande na volanu).

poz covek...predstavi se u temi za predstavljanje....i napisi par reci o sebi...i R4 ako je imas...

Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''

Slične teme

1. jak miris benzina u kolima, nigde ne curi
    Autor cipelić u forumu Ostali problemi
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 08.08.2012, 13:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •