Muzika u kolima - Strana 46
Strana 46 od 62 PrvaPrva ... 3642434445464748495056 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 451 do 460 od ukupno 612
    exception
    Guest

Re: Muzika u kolima

Citat plum kaže:
    Mozes li jos nesto napisati o pomenutom modelu, posto planiram da ga uglavim u Megane II.
    Gde se moze kupiti u Srbiji i koja je cena ??
    Posto se dvoumim izmedju tog Sony-a i kupovina adaptera (za display i komande na volanu).
    Za početak, dobro nam došao Plum. A za muziku ći ti samo reći da se maniš adaptera i da uzmeš ovo pošto je dotični model baš pravljen specijalno za Renault. Košta oko 270 € i može se kupiti samo kod Renault koncesionara, nema ga u slobodnoj prodaji.

Citat exception kaže:
    Citat plum kaže:
    Mozes li jos nesto napisati o pomenutom modelu, posto planiram da ga uglavim u Megane II.
    Gde se moze kupiti u Srbiji i koja je cena ??
    Posto se dvoumim izmedju tog Sony-a i kupovina adaptera (za display i komande na volanu).
    Za početak, dobro nam došao Plum. A za muziku ći ti samo reći da se maniš adaptera i da uzmeš ovo pošto je dotični model baš pravljen specijalno za Renault. Košta oko 270 € i može se kupiti samo kod Renault koncesionara, nema ga u slobodnoj prodaji.
    Cao, svima. Najpre se izvinjavam sto se prethodno nisam predstavio (nisam znao da je takav red :) ). Hvala na informacijama exception. Nasao sam neke tehnicke karakteristike player-a, i deluje Ok, mada je cena bas paprena, min 150€ vise u odnosu na ostale player u toj klasi. Eh.. bar da ima i USB interface.

pa za te pare mozes da uzmes i neki koji vec sadrzi te funkcije povezivanja a da nije za Reno fabricki, plus da je jeftiniji..., 270e ...coveece....
    (za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!

exception
    Guest

Citat NebojsaR4 kaže:
    pa za te pare mozes da uzmes i neki koji vec sadrzi te funkcije povezivanja a da nije za Reno fabricki, plus da je jeftiniji..., 270e ...coveece....
    Ne može da uzme ništa drugo a da bude siguran da će raditi. I ovaj Sony je pitanje da li odgovara za Megane-a. I da ga potrefi sreća i da svi adapteri (komande na volanu i display) rade kako treba, opet će toliko platiti bilo koji drugi mp3 jer adapter je cca 100+ €. NHF, ali više od dva meseca sam tražio mp3 player koji će biti kompatibilan sa svim komandama i znam o čemu pričam. Cena mu je tolika (ja sam ga dobio malo jeftinije) i ko voli-nek' izvoli

Renault 4 Alpine
    Član od
    20.09.2007.
    Godine
    37

Nije nesto ali za pocetak je ok...Napred kod nogu 2 kompijutetrska zvucnika,nazad izmedju 5. ih vrata jos 2 kompijuterska i u gepeku kutija sa wooferom sto smo ja i drugar pravili,CD/MP3 Panasonic CQ-1313NE ili tako nesto...

Renault 4 Alpine
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    08.04.2017
    Godine
    41

kod mene je onako, da kazem zadovoljavajuca muzika. kasetofon blaupunkt alfa odnosno ugradjivao se u VW transporter i jos neka VW vozila. zvucnici SAL WRC16W i visokotonci SAL boxer. sve u svemu skroz je ok, u sustini zbog toga sto bas zvucnici imaju svoje kutije. na nekom od okupljanja videcete o cemu je rec. u planu su jos 4 puta neki bas od 160mm (verovatno isti) i neke elipse da pokriju srednji i visoki opseg, ali otom potom.

Renault 4 Alpine
    Član od
    01.09.2007.
    Aktivnost
    21.10.2018
    Godine
    42

Ja imam pionirov mp3 plejej,u vratima pionirove zvucnike,otpozadi na dasci dva JVC trosistemca (elipse) a u gepeku vufer sa pojacalom(130evra)zauzeomi pola gepek i vise,kad ga opicim trese mi se ceo auto,a i okolni prozori na zgradama

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.

svaka cast meni trebaju dobri zvucnici za kenvood
    Mr.4

ja imam panasonicov cd plejer sa čitačen dvd i divx.naprid u vratima dva pionirova po 130W,i zada 2 magnatove elipse.velika je razlika u kvaliteti zvuka sa običnog cd i dvd.pojačalo san ima magnatovo ali je pregorilo.a ne razmišljan o stavljanju novog jer kad pojačam do 30 (max 40),nemožeš stat u autu.

ja imam neki no-name radio+kasetarac kome su riknlue gumice, al' radio sljaka...
    od zvucnika imam dva trosistemska na prednjim vratima i to je to... nema neku jacinu, al' je kvalitet zvuka pristojan za starost opreme i dovoljno je da se cuje i razume sta se slusa...