Pa iskusno, vecina njih nema i nece da proba, pa sam digao ruke od toga...
Pa iskusno, vecina njih nema i nece da proba, pa sam digao ruke od toga...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Pa ko god prodaje ispravne uredjaje on ce da dozvoli da se isproba cak sta vise ce da insistira da se isproba. Ja kda nosim tehniku na prodaju uvek imam euro dzek u kolima ili imam u kaseti u slucaju da mi muzika koja je montirana nije na euro dzeku. A za zvucnike imam uvek izvucen kabal. Ali kada kupujes nesto sto neisprobavas e onda i cena mora da bude adekvatna tom riziku, ono sto kosta 100e to se kupuje za 30e da bi imao lufta da popravis
Ma nije problem u ceni, nego me interesuje sledeće: TS-A serija original pioneer zvučnika je pandan kojoj seriji kod Magnata? Ovi TS-A su dobri zvučnici, razbijaju. Znam da ima i boljih ali za neku normalnu cifru ovi su super.Whitesnake kaže:
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
E to ti vec nebih znao napamet odgovoriti, ja sam najsigurniji u kvalitet kada vidim zvucnik a do tada nista i nikome neverujem sto se kvaliteta tice
Oki.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Treba ga cuti kad vec ne znamo teoretskiAko imas negde gde moze to da se cuje tu sam
![]()
Ma nema sta da se slusa , kada vidis zvucnik nemozes da pogresis da li je dobar ili nije, zna se kako izgledaju zvucnici koji su kvalitetno odradjeni
Sminka me ne zanima, uglavnom moze da se vidi, ali vide verujem usima, na istom uredjaju kad poredis vise tipova zvucnika sve se lepo cuje, nema greske...
MA ti si u pravu da je sigurnije da cujes, samo jedno glupo pitanje za tebe , Ko ce da ti busi rupe po policama i tapacirunzima za svaki zvucnik koji ti hoces da kupis ili da probas. Druga stvar zna se koji zvucnici valjaju a koji ne, bar ja sam 99% siguran da nemogu da pogresim a da kazem da nije potrebno neko extra znanje da bi znao da izaberes ovu klasu koju mi kupujemo
Razumem ja tebe, zna se sta je sta, al ako treba medju jeftinima naci bolji onda uvo mora da radi, nemora polica dovoljno je isti izvor i isto mesto da se stavi, ipak je lako i tako uociti razlikku, ne dvoumim se izmedju Epicura i Harman-a![]()