Muzika u kolima - Strana 4
Strana 4 od 62 PrvaPrva 123456781454 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 31 do 40 od ukupno 612
    Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

Odg: Muzika u kolima

Ево и мене , мало сам био одсутан али сам се частИо музикицом.Набавио сам BLAUPUNKT Daytona MP26 Што се тиче конзоле илити полице послаћу вам фотку .Ја сам модификовао 4кину са додатком од КЛИЈА тако да има поклопац да се не види музикица.Остало је да му дам мат црним спрејом јер је сива. Ах да мјуза има и даљинац

Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

Evo fotkica

Renault 4 TL
    Član od
    03.05.2007.
    Godine
    40

E, ljudi moji, opet sam ja sa mojim glupim pitanjama. Ali interesuje me, kako treba ugraditi radio u Reno cetvorku?Znaci kakve kablove treba da kupim, gde sta treba staviti, itd? Sutra vec hocu da kupim taj JVC, ako vec posalju stipendiju. U Subotici cu kupiti SAL zvucnike, bice to dobro.

Pozdrav svima

Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

Što se kablova tiče treba ti neko ko se imalo razume da ti izvuče jednu plus i jednu minus žicu Obično je ova prva crvena a druga crna,znači osnovno napajanje za kas.Trebaju ti takođe kablovi za zvučnike koji su nešto tanji od prvih,a dužina u zavisnosti od mesta ugradnje

Mirko, svaka cast i sve pohvale, takodje i za ideju za preklapanje.Odlicno je!...ja sam mislio samo neki poklopac da napravim odozgo, ali ako mu vec skidam plocicu i nosim sa sobom zasto da se cimam, mada ipak...

Ako nije neka tajna, koliko te je izasao CD player, i koje funkcije ima???...kako se ponasa tako nagnut???...a daljinac je extra stvar.

Andris, sto se tice ugradnje, ne znam kako su ostali ugradjivali mada bi se ja obrati ipak nekom s iskustvom.
    (za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!

Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

Što se tiče muzike koštala je 6990dindži u Tehnomarketu na Banovom brdu.Čita sve tačnije MP3,WMA,CD.Što se tiče iste konsultovao sam drugara koji se bavi alarmima i muzikom i kaže da je dobra.U njenim papirima kaže da je preporučljiv nagib do 60% ali mi drugar kaže da i ova naša reno varijanta po njegovom iskustvu pije vodu Inače mu se skida pločica tako da poklopac i nije bio preko potreban ,al šta ću kad volem

pa dobro je da svira i da nema frke, jer si u onoj konzoli sa strane nekako izolovao aparat ili???...ugradjivao si sam ,jel?

Ma svaka cast za sistem s klija...

Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

Sam sam ugrađivao Ne znam našta misliš pod izolacijom

Citat MIRKO 5 kaže:
    Sam sam ugrađivao Ne znam našta misliš pod izolacijom
    Ma ne znam kako da ti objasnim, kada ubacis radio u ono plasticnu kozolu, sa strane je pricvrcujes na sta???...i dali treba neka izloacija po zidovima aparata?

Renault 4 Alpine
    Član od
    15.04.2007.
    Aktivnost
    28.09.2016
    Godine
    49

Što više vazduha oko radia, nikako izolacija. Pogotovo ako je 4x50, greje se kao ludo. Što se kablova za muziku tiče, obično se dobiju potrebni kablovi uz zvučnike. Vezuje se + na + a - na - . Nije neki problem ni ako obrneš polaritet, jedino će bas da bude "šupalj".
    Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira

Slične teme

1. jak miris benzina u kolima, nigde ne curi
    Autor cipelić u forumu Ostali problemi
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 08.08.2012, 13:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke