Pa jaci je od discmana sigurno jos je marka ovog mog techsony![]()
![]()
Pa jaci je od discmana sigurno jos je marka ovog mog techsony![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
A da nije to pojačalce u tom tech "šta ti ja znam" diskmenu , toliki krš, da ono izobličuje zvuk (vrlo verovatno). Ovi zvučnici sa slike bi opušteno morali da izdrže Clarion.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
E pa probacu sa slusalicama, nikada nisam smeo do kraj sa bubicama jer krce, ako i sluske prokrce onda cu da probam preko muz stuba...
Nemozes na diskmenu da isprobas jer to pojacalce u diskmenu nemoze da radi kao predpojacalo , probao sam ja na vise uredjaja i diskmena i nista, valjda nemoze da podnese tu izlaznu snagu , mozda mu pojacalo vuce puno struje, ma neznam ni ja. Najbolje bi bilo da proveris ovako , iz kompjutera onaj izlaz za zvucnike stavis na pojacalo i preko vinapa mu pustis muziku i onda mu dajes pojacanje preko vinapa. Naravno neizvlacis kabal sa zvucnika kompjutera vec direktno iz zvucne karte. To je najrealniji izlaz koji mozes da nadjes.
Ne radi mi zvuk na kompu, win xpsp2 je malo bzv disc uzeo sam licencirani (preko faxa za dz) pa dok to ne instaliram nemam zvuka... Ma uzecu od stuba, iscupam iz zabica kabal utaknem u pojacalo i teram dok moze![]()
Ma nemoze tako jer ces da zeznes pojacalo na zvucnicima jer dovodis prevelik signal. Moras naci neki uredjaj koji ima LINE OUT i jos kada bi imao podesavanje tog izlaza kao neki dekovi ili md-pleyeri bilo bi odlicno, a to tako kako ti proveravas nista nevalja jer ces se nesto zeznuti a zvuk koji ti dobijas na taj nacin je ocajnog kvaliteta vise lici na trestanje i krcanje nego na zvuk. A to svoje pojacalo jedino mozesda isprobas na ovaj nacin kako sam ti ja rekao jer jedino tako ces da vidis realnu snagu na pojacalu jer kada ti dovedes signal sa drugog pojacala ono jace mnogo radi ali dokle ce da radi , zato se na ulaz pojacala dovodi samo sa (line out) signal i tad ces da vidis snagu pojacala i kako ce da se cuje u kolima.
A mislio sam da iskoristim ono pojacalo iz ovik kineskih zvucnika za komp,a u kola cu sa kasetofona na pojacalce...
Evo i ja sam se potrudio malo danas , oblozio sam woofer. Iskreno receno ispalo je bolje nego sto sam se nadao, samo jos sada napred da dodje pleksiglas ploca i plava neonka
extra je ispalo, a cemu sluzi taj plexi, vidim da ga stavljaju, al ne vidim svrhu...
Vidim da ti bas neide sa ovim. Ja koliko sam razumeo pravis klasicno (snagas a to znaci da nema kontrole pojacavanja i podesavanja i da ti za to treba predpojacalo da bi mogao da regulises jacinu tona)pojacalo za svaki zvucnik odvojeno. Jel tako , i hoces da na njega dovodis signal sa nekog uredjaja e sada mi je bitno sa kojeg uredjaja to dovodis ili planiras da dovedes