Bilo je ali nema vezenego ovo su idioti, pokusavali pokusavali dok ga nisu toliko smotali, al ajde to, nego je zakocio iako mu ne rade stop svetla vidi se kako se nagne napred i zato se i preturio
Bilo je ali nema vezenego ovo su idioti, pokusavali pokusavali dok ga nisu toliko smotali, al ajde to, nego je zakocio iako mu ne rade stop svetla vidi se kako se nagne napred i zato se i preturio
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
pa znam da su idiotikosi pa zato sam i reko drajveri, u nasem kraju to je sinonim za kretenikose za volanikusom :)
a zakocio je znaci, vidis na to nisam ni obratio paznja. Hehe, malo viska kocnice zna napravit puno belaja u krivini.
Juce cugam u parku i pricam s jednim jaranom, mehanicarem, on imo onog renoa 5 al staru verziju, s onim malim stopkama pozadi(mnogo dobar autic) i na kraju motor otso skroz i on naso negdje za 200 maraka renoa cetvorku s dobrim motorom, al limarija strula skroz, i prebacio motor a skoljku prodo da otpad. Kaze lik pod br 1 satro se dok da je na komade isjecko, cvrst lim, pod 2 kaze on ga vozo na nekom parkingu i namjerno htjeo da ga prevrne, nije uspjeoa motor od te pomenute cetvorke jos uvjek takce u toj petici i pali ko mina :)
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
Samo da kazem jednu stvar...![]()
Rikverc, smotas pun lijevi ili desni i stisnes gas...
Ako je podloga 'zdrava' znaci nije makadam da proklizava, nego suhi asfalt Katra se dize na dva kotaca samo tako... A ako se nastavi sa gasom evo je i na boku...![]()
Znaci kao sto rece John Doe... Ne pokusavajte to sami doma...![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
to sam gledo taj fazon da naki manijaci na jutubu rade s jugicima nekim, ali klizav je asfalt bio dosta pa su samo nako se okretali ko blesavi, nekako mi se ta operacija nimalo nije cinila zdravom za poluosovine i lezajeve kinetike
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
Davno vidio ovo a sad ponovo naletio na ovaj video
http://www.youtube.com/watch?v=xNJ7igaIA-0
Mozda je bilo ali je lijepo opet vidjeti![]()
Ovo umalo da proverim u praksi na okupljanju u NS-u pre dve god
Sreća pa nam je nazad visok branik![]()
Po deliblatskoj peščari....
http://www.youtube.com/watch?v=9Mlm8FkHbQw
Frik Ri,imaš vodiča...........
Tooo careee!!!![]()
![]()
![]()
Ja se upravo vratio sa planinarenja. Tako da.. Imas i ti vodica....![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
GavriloZato tebi ne valja zadnji branik
![]()
da malo osvezim temu...
http://www.youtube.com/watch?v=hDpcrDUbnUc
:)