2000 evra nema spustanja cenesawoodean kaže:
coveku nije hitno i neca da proda samo motor i felne
![]()
2000 evra nema spustanja cenesawoodean kaže:
coveku nije hitno i neca da proda samo motor i felne
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Samo polako![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ta 5ica stoji tu jos od 2007 a i ako ne jos ranije...ja sam je tad redovno vidjao tu u Marsala Birjuzova....ako se misli na tu kod zelenjaka :)
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
da da to je ta...Italijan kaže:
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
Cisto da vidite kako se krecu cijene vani...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3289534&show=1
MaliUnistiti ovakav automobil samo da bi se doslo do motora ili nekih komponenti je iskonski grijeh. Ja sam imao ludu srecu i dobre prijatelje pa sam obezbjedio relativno bezbolno svoj motoric
![]()
Baš sam pogledao cene četvorki i petica na avto.net i to mi deluje tako nerealno jeftino naspram ovih naših da...nemam reči.
Gari :)))
ahah John ne bih ga ja unistio samo bi motor isao u cetvorku dok se petica ne dovede u top stanje![]()
An Error Has Occurred!
Evo jedan u CRO na prodaju
http://www.njuskalo.hr/oldtimeri/ren...2-oglas-746094
pa mogu da konstatujem da su i jedan i drugi mnogo bolja kupovina od obog u beogradu barem sto se sa slika moze protumaciti![]()
An Error Has Occurred!
Koliko sam ja dobio informacije, skoro nijedan R5 Turbo Alpine u SLO nije da nije bio bar jednom slupan. Ona turbo rupa bila je za neiskusne vozače smrt za limariju. A sad, ako vi imate druge informacije, u to se ne mešam. Svakako - svu sreću![]()