nema prodaje.sredi te nedostatke u uživaj u njemu.
nema prodaje.sredi te nedostatke u uživaj u njemu.
Извадити мотор није никаква философијапокрпи те рупе и ако је све остало како си описао вози се у здрављу и весељу
![]()
pokrpi to bre i da si miran onda.ako ti je za utehu,moja je cetvorka groblje za tvoju...sva 4 tocka ukrivo,spusten nazad od silnoih sudara,pomalo truo(radjena malo limarija),prednji tockovi zinuli,uvek kad skrecem jedan se bunipa nece skroz,motor presao 300k,al ide,nije mu problem do mora da dodje...
tako da sredi to i uzivaj.....
i nagnut malo na suvozacevu stranu kad stoji na ravnom prazan....pa ide ki zmaj....![]()
Ej ljudi, hvala Vam što ste me utešili.Sad mi je lakše. Uradiću to sve i ostaviću ga za sebe. Isplati se jer motor je u super stanju. Na kraju ću ga i ofarbati i biće to dobar i lep auto.
Danas za utehu, ceo dan sam obilazio strane fun klubove od četvorke i gledao rubrike za reparaciju i nemogu da verujem od kakvih lomova su napravili super autiće, da ti pamet stane. Ja se ne razumem u limariju pa mi sve izgleda jako strašno.
Pozdrav i hvala na odgovorima![]()
Odradi tu limariju idi kod nekog dobrog limara (kvalitetnog) nemoj da ti to samo izgitujeje i prefarba bodijem nece te to previse kostati
Nije to toliko strašno,samo to uradi i znaš na čemu si![]()
![]()
jezeras cestitamo, sve se da srediti...jedino ne znam kako cemo sada u klubu s zmijama![]()
![]()
Plava i Bela...![]()
![]()
....i plava ptica...ko zoloski smo...
![]()
![]()
![]()
znaaaam.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
imamo sve pernate zivotinje i gomilu vodozemaca...takodje![]()
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE
Dobrodosao! Nemoj ga prodati, mozes to lako srediti!
Jaooo,moram malo da te razocaram,taj zadnji deo mi se ni malo ne svidja sto je tako podignut ,a posto sirekao da je nazad varen,odma znam sta mu se bilo desilo,neki clanovi su me razocarali sta su mi rekli za moj za koji sam trazio 700 eura,sa svom opremom koju sam davao uz njega