Jedno pitanjce..jel taj parking onaj "blize" autoputu??Kako doci do njega,da l` je lakse autoputem ili s druge strane Arene?
Jedno pitanjce..jel taj parking onaj "blize" autoputu??Kako doci do njega,da l` je lakse autoputem ili s druge strane Arene?
Parking je do autoputa, odmah sa autoputa imaš isključenje za parking![]()
ovo isvrljano je parking?
Тачно такоКо долази из правца загреба на прву нову петљу па пређе преко аутопоута и десно на паркинг
А ко долази из правца Врањапосле ЕЛП пумпе се искључи са аутопута па на другу петљу се пење горе и на петљи десно и прва десно на паркинг ако има неких недоумица сутра мој моб је 062/272-600 или број клуба 065/544-544/9
Hvala,hvala braco na podrsci.![]()
Ајде ти полако на починак да нам дођеш свеж и одмора![]()
Evo,da ja bidnem prvi sa utiscima...meni je to prvo okupljanje,tako da je bilo extra...bilo je dosta ljudi,atmosfera super,malo je duvao vetar,al` dobro.. :) Nisam bio u prilici da idem i u restoran,svima koji su tamo zelim lep provod!
slike uskoro... :)
Prijatno sam iznenađen ozbiljnošću i profesionalnošću organizatora i uprave kluba! Svaka čast momci! Drago mi je što sam postao deo vas, na žalost nisam mogao ići do restorana, sad evo stigoh kući iz grada, obaveze....
Trudiću se da ubuduće okupljanja ispoštujem u potpunosti! Evo jedne iz žablje perspektive.