Više puta spominjani, ali mi se čini da nikad nisu razjašnjeni, "rogovi" koje neki modeli R4 imaju za mene su misterija. ??? Ima li neko saznanja ili ideju čemu služe i kako i kada su tu dospeli?![]()
Više puta spominjani, ali mi se čini da nikad nisu razjašnjeni, "rogovi" koje neki modeli R4 imaju za mene su misterija. ??? Ima li neko saznanja ili ideju čemu služe i kako i kada su tu dospeli?![]()
![]()
![]()
Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
pa da na kraj sveta iznikne.
jel riječ o onim vragovima kraj svijetala što se spaja sa branikom?
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .
Ojačanje za branik?
Mada su meni par puta pomogli da iZvučem auto sa zaleđenog parkinga.![]()
Dobro dođu,al i ja se pitam šta je pjesnik s time htio reči,čemu to zapravo služi?
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .
A ko je meni beše pričao da je kao mali voleo da vuče iste, pa dobio po glavi od komšije?![]()
![]()
Ja sam na starom autu imao a na ovom sad nemam? Stvarno cemu sluze? Koliko se secam nisu bili bash nesto izdrzljivi da sam mogao da se oslonim za njih za vuchu?![]()
Meni se spasili limariju "par" putaMožda zbog toga i jesu...Branik je nisko,još niži je kad se legne na kočnicu pa far direkt udara u tuđi branik
Kod mene su rogovi čvrsti
![]()
I ja mislim da im je to funkcija. Inace moj stari prvo to skine kad kupi cetvorkuRenault 4 kaže:
![]()
maliomladinac, pa sad kad nemas rogove, jel si video kako ti je labavo krilo![]()
Ma krila su labava jer je 2 puta cukan napred...Nisam ja vozio...