Реновр
Драго нам је да сте после толиког пута нашли оно што сте тражили и да нисте отишли разочараниБоже здравља ускоро ћемо се опет видети , а теби и вама још једном
![]()
![]()
![]()
Реновр
Драго нам је да сте после толиког пута нашли оно што сте тражили и да нисте отишли разочараниБоже здравља ускоро ћемо се опет видети , а теби и вама још једном
![]()
![]()
![]()
ljudi ja se izvinjavam sto nisam mogao da dodjem danas na okupljanje, ali sta ces imao sam neke ne odlozive obaveze. vidim po utiscima da je bilo mnogo dobro i zao mi je sto nisam mogao da dodjem.
A sta je meni posle svih Vas sto ste ovde izjavili ostalo, osim da mi je srce bilo puno kad sam se upoznavao sa svakim novim clanom i da sam danas probudio sve emocije,na koje sam dugo cekao, a nadam se da ce ih biti jos vise ubuduce. Zahvalan sam svima Vama, koji ste dozvolili sebi da se danas odlucite za put ka nama - uvek ce te nam biti dragi i cekamo Vas svaki put.![]()
![]()
![]()
Mr.4
Cika Joco,mog rendzu mozete da vozite kad god pozelite ;)Joca kaže:
Јовице бре расплака нас![]()
![]()
Necu vise ciko, al tako mi naislo, momenat inspiracije, sta cu kad sam taki ki pamuk![]()
![]()
![]()
Mr.4
Mene ubacite u literarnu sekciju, pa ako me se neko seti za taj dan - seti ako ne, nista,![]()
![]()
Mr.4
A šta bi sa drugovima iz "Politike"?
Pokvari mi raspoloženje ovo sranje sa Galenike, dovuklo se i do Pazove, smrdi u 3 p.m.!
jbo mater,ne moz` disati...jedva sam uterao kola unutra...u kucu se uvuklo...Boba-No1 kaže:
Ajde bre glave gore Vi ste rendzeristi, sta Vam moze malo dima Mokre krpe na usta i LEZI DOLE, proci ce kazu nije opasno, osim sto je nezgodan osecaj - nedajte se, izvinite za![]()
![]()
Mr.4