Da li je moguce,da ako se previse sipa ulje u motoru on pocne da dize temperaturu ???
Da li je moguce,da ako se previse sipa ulje u motoru on pocne da dize temperaturu ???
Nisam bas siguran, ali znam da hoce da ispisa ulje i propada semering radilice
Mr.4
Neznam Jole koji mu je krompir,cas ga pisa cas ne,evo danas sam mu nalio litar,i odmah temperatura ode u 98 stepeni.Sta da radim kad mi puklo ono cevce na bloku motora sto u njega ulazi sipka za merenje ulja,pa dok to ne zamenim ima zivce da mi pokida,nikao da ocenim koliko imam ulja u motoru.
ne treba ti sipka. kod 4-ke kad zakocis bas bas naglo i upali ti se lampica od ulja ulje je na 1/2. kada pocne na bilo kom i ole jacem kocenju da se pali ulje je na min. tako je kod tl-a. kod gtl-a ne verujem da je neka prevelika razlika. ako vois gtl-a kad pocne lampica da ti se pali na jace kocenje ti dospi 200g.
Koje su posledice ako se dospe previse ulja?![]()
Poslao: Jocamaliomladinac kaže:
Nisam bas siguran, ali znam da hoce da ispisa ulje i propada semering radilice
citaj prethodne postove bre
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Što će reći da izbaci ulje out, e onda si uprsko stvar![]()
![]()
sa previse ulja, radilica ga bucka i pravi sitne mehurice. motor se slabije podmazuje i vise greje. nije tragicno ali nije nimalo korisno. motor ce visak pokusati da izbaci gde moze.
Citroen 2 CV