Dakle....ako je torzija ovaj deo na slici (sta da radim ne razumem se!) onda mi je otisla torziaj! Sta da radim? Imate neki predlog? Je l bezbedno da se vozi?
Hvala
Dakle....ako je torzija ovaj deo na slici (sta da radim ne razumem se!) onda mi je otisla torziaj! Sta da radim? Imate neki predlog? Je l bezbedno da se vozi?
Hvala
Nije torzija. Toje njihova boljka i zove se zadnja sapa. Kod limara pa na varenje. sli da ti odradi od novog lima.... a ne samo da privari ovo. Jel se vidi da je sasija tu trula i to treba uraditi kako trteba. Posle toga auto na pranje odole i onda BODY i zastititi odole auto.
Ja koliko se razumem to je kutija od torzije....i moze da se zavari...nije nikakav problem...ako imas majstora teraj...al bilo bi lepo da to uradi neko ko se razume...ako nemas dobrog javi se na pp pa ti saljem br od majstora kluba :D
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
I prijateljska preporuka, nemoj niti Body niti Kobit, vec lepo kvalitetnu osnovnu boju
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Da nije torzija vec sasija...pukla! Kod majstora je u koga imam puno poverenja i za koga mislim da je voli R4, ali sad je trenutno kod njega da se vidi sta je jos pri kraju ispod pa da vidim sta i kako dalje!
Znam da ne praktikujete odgovore na ova pitanja...ali...hipoteticki bar!
Ako pretpostavimo da je i druga strana za varenje, i da ceo pod treba da se uradi...koliki izdatak mogu da ocekujem!
Hvala i izvinite na nezahvalnom pitanju
Pa ako ti je stradala jedna strana, verovatno ce i druga vrlo skoro ili je gotova. Ali racunaj da ako se lepo odradi, kostace oko 200 jura. Ali da ti kida sasiju dok nenadje zdrav lim na koji da privari nove kutije. Kod caleta je radjena budzevina, pa je pukao kod vara. Nova kutija se lepo drzi, ali na mestu gde je varena sasija nije bila zdrava pa je tu puklo.
da, to sam i rekao majstoru da pogleda...i ja sam za to da kad se radi da se uradi kako treba!
Ok hvala na proceni cene....
pozdrav i nadam se da cu na sledecem okupljnju biti sa novom sasijom hehe
dakle, spomenuli ste majstora kluba...da li moze da se dobije njegov telefon? zeleo bih da ga konsultujem nesto!
Hvala