A Hrvatska?!?!
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 38

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka
    Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

A Hrvatska?!?!

E... Palo mi na pamet pa da pitam...

Ovako... Ima li zainteresiranih da jednom, ne treba ni sutra, ni prekosutra, ali jednom, nekada... Dodete u Hrvatsku?!?! ???

Posto se bavim planinarenjem, osobno bi organizirao kakvu turu po Gorskom kotru, Lici ili sto slicno. Nikakva ubijacina tipa Everest, K2 ili Aconcagua. Doslovce, neka gust tura sumom-drumom pa lagano na kakavvrhic i onda rostiljada i opet nesto sutra pa svasta?
    Znam da je daleko(daleko means VRAZJE PARE,a ne DALEKO ZA POBJEDNIKA VREMENA!!! ali me samo interesira ima li zainteresiranih?
    Ili umjesto planina mozemo opaliti 100-tinjak kilometara off roada po Istri!!! Vjerujte, krajolik je prelijep, a konobe jos i bolje!!!!
    Eto, toliko! Pa da vidimo ima li zainteresiranih.

Znaci: samo informativno, panek' onda ode u lock i arhivu...

P.S. Small country for a great hollyday!!!
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    29.09.2014
    Godine
    43

Re: A Hrvatska?!?!

to bi bilo idealno,ali pare.....

moze, moze... evo, dobijam pasos za koji dan... samo jos da me neko casti jedno 50-100 eura da imam za corbu & stuff, bilo bi ekstra...
    btw, italijan kad vidi ono 100km off-a, ima sam da dodje ako treba...
    Powered by Android.

Renault 4 Alpine Avatar od  Mocni Rendzer
    Član od
    09.05.2007.
    Aktivnost
    04.01.2016
    Godine
    55

Gavrilo, samo na pare misliš! Pa ti i ja sa plindžom bar možemo jeftino proći...

Naravno da sam zainteresovan, možda razmisliti o nekakvom kampovanju u letnjem periodu, šatorčić, nešto love, par slobodnih dana, nove gume i krajnice spona i eto uživanja. Međutim, to zahteva veliko zalaganje sa tvoje strane kao organizatora. Treba da razmisliš da li si u mogućnosti toliko da se posvetiš zadatom cilju da bi sve proteklo kako treba?

Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
    pa da na kraj sveta iznikne.

Renault 4 Alpine Avatar od  Mocni Rendzer
    Član od
    09.05.2007.
    Aktivnost
    04.01.2016
    Godine
    55

Citat d00c4 kaže:
    btw, italijan kad vidi ono 100km off-a, ima sam da dodje ako treba...
    Za 100 km off-a možete da dođete i kod mene. Mnogo je bliže i jeftinije. A sigurno i off-skije. Ali otići u "small country for a great hollyday!!!" E to je već izazov. Nešto poput kondicionih priprema za odlazak u Francusku... O čemu ja maštam!!!

Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
    pa da na kraj sveta iznikne.

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Opaaa... Vidim ima interesa!!!

Ma kao sto rekoh, postavio sam ovaj topic samo da vidim je li itko ''ZA''. Sto se mene tice, vec sam organizirao neke slicne skupove dok sam svojedobno predavao u planinarskoj skoli.
    Jos jednom ponavljam, ako se ima volje/zelje/corbe/plina/whatever... Nije bed!!! Naravno, ne ide organizacija preko noci.
    Sto se tice destinacija to moze biti:

-Neka lagana planinarska tura kao sto je recimo Snjeznik. Doslovce sat vremena
    laganog hoda kroz predivni krajolik, a pogled sa 1500m/nv je predivan. More i
    okolne planine ukljucujuci Nacionalni park Risnjak i slovenske Alpe.

-vec spomenuti offroad po Istri je isto tako zanimljiv jer se prolazi skoro po
    cijeloj Istri, po svim zakutcima i seocima uz stajanje na vrlo interesantnim
    'checkpointima' gdje se uistinu dobro jede i pije. To vodi jedna ekipa iz Fazane sa
    Ladama Njivama i postoji vise trasa; od ubijacine i za dipove do laganini turistickih
    tura.
    -Lagana voznja Jadranskom magistralom, laganini uz more pa na kakav izlet na
    Velebit; bilo autima bilo pjeske (ovo je vec malo zahtjevnije)

-obilazak plitvickih jezera je isto u diru. Prelijepa lokacija (Unesco spomenik
    prirode) ali mozda malo skup. Upad je oko 100Kn/glavi, (13-14 Eura) ali ima popust na
    grupu...

Uglavnom, varijacije na temu ima, volje takoder.Takoder i tehnicke podrske, jer mi kolega vodi jedan klub specijaliziran za offroad, tipa izleti sa dipovima i slicno (moguca suradnja dva kluba!!!)
    Pitanje je samo koliko je ljudi spremno i za kakav sadrzaj. Naravno da neke lude offroad egzibicije ne preporucujem niti silim jer ne bi bilo zabavno ostati sa nekim glupim defektom milion kilometara od doma!
    Tema je otvorena, a vrijeme je na nasoj strani!!! Ne teba siliti. Znajte samo da ima i ta mogucnost za susrete.
    Ponavljam, otvorio sam ovaj topic samo da vidim ima li interesa, a koliko vidim... IMA!!!

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking

Munem Avatar od  Italijan
    Član od
    30.11.2007.
    Aktivnost
    09.12.2017
    Godine
    43
    Slike
    1

OFFROAD STIIIIIIIIZZZEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMM

Gde,sta,kako,zasto...

e uvek sam zainteresovan....samo ako bude bilo slobodnih dana....znaci verovatno dam otkaz na poslu...i udri....

Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Hmmmm... Za jedno prijepodne 60-ak citanja, nekoliko postreplya i jedan, ajmo reci,otkaz...
    Znaci... Ima zainteresiranih!!!!

Zakon!!!

Baby Renault 4
    Član od
    14.08.2007.
    Godine
    36

i ja sam zainteresovan........samo ima jedan mali problemcic(citaj ogroman problem) sto idem u drugi grad,drazavu da studiram pa se razdvajam od svog KVATRILAKA(neko je napisao taj naziv i jako mi se dopao!!!!) na neko vreme dok ne dodjem kuci na odmor.i necu imati redovnu kontrolu nad mojim R4 a sad sam planirao malo sredjivanje!!!!!mama ce ga voziti,nista lose samo sto nece biti mazen i pazen kao sto sam mu ja to cinio!!!!i kupio sam felne polovne ali u jako dobrom stanju!!! i nikako da ih stavim jer hocu da kupim nove gume.da mu sredim zadnje stranice(krila) i nikako nemam vremena.pare sam "nasao" za sredjivanje ali otisle su brzo na pripreme za fax i putovanja na konsultacije kod profe itd. da ne duzim!!!!a moj KATRILAK je bio proslo leto u Istri,prosli smo skoro sva vaznija mesta(Porec,Umag,Rovinj,Pula,Hum(prelepo mesto ),Groznjan,Motovun........) i jako je lepo tamo !treba ici,ja bih ponovo!!!!!inace idem na akademiju u Sarajevo na violoncello,nisam se pohvalio !!!sta da kazem..... nagovorite jedne druge i dogovorite da idete u Istru a ako budem u prilici dolazim i JAAAAA!!!!!! uzivajte...........

Idem!

Slične teme

1. dejan hrvatska
    Autor chbr2a u forumu Predstavljanje
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 30.05.2012, 22:56

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge