A Hrvatska?!?! - Strana 4
Strana 4 od 4 PrvaPrva 1234
Prikaz rezultata 31 do 38 od ukupno 38
    Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Re: A Hrvatska?!?!

Uffff... Evo i mene... Ovako... Sto se tice Grobnika...
    Kao prvo: Staza nam ne treba CIJELI DAN! Mozemo ju iznajmiti jedno prijepodne ili poslijepodne ili samo od 11h-13h ili kako vec. Znaci ona cifra od 2000Europskih nedostiznih dinara (i meni!!!) jer data samo kao neki informacijski obrazac. Ja osobno nikada ne bi dao tu lovu - radije bi Vam svima pokupovao nove gume da se doma mozete vratiti sa osmjehom na licu, odnosno felgi!!!
    Kao drugo: Ako bi se i islo na stazu - niko ne kaze da se MORA utrkivati! Ja osobo ne bi, niti bi ikome preporucio. Jos samo fali da si neko skrka auto i sebe u ''zaru borbe'' milion kilometara od kuce. Ako bi se bilo na stazi, daleko je to od 100%-ne jurnjave. Da bi se poteglo po ciljnoj ravnini - bome bi. Ali poanta trackdaya je nesto posve drugo.
    Kao trece: Grobnik se niti ne moze organizirati ''od danas za sutra'' i zbog udaljenosti clanova (hvala Bogu ima nas kao rakove djece - POSVUDA!!! ) i zbog kinte, ali i zbog termina.

Sto se tice ture po Hrvatskoj... Ja sam to tako predlozio, napominjem PREDLOZIO upravo zbog smanjenja troskova na najmanju mogucu mjeru.
    Skup u Koprivnici bi bio da sevi skupimo kod mene jer imam praznu kucu i mjesta za sve aute. Kinta - nula bodova... Klopa - nije retoran, ali smutit cemo nesto - ipak sam vjest u kuhinji kao Bruce Lee sa nunčakama - Nije da se hvalim, ali na klopu nece biti zamjerke. Kinta - skoro pa nula.
    Off road tura po velebitu je interesantna i zbog ljepote krajolika i zato jer mozemo svi nociti u planini bilo u satorima ili u planinarskim domovima kojih ima iha-haj. Upravo zato da se kinta opet svede skoro na nulu.
    Izlet na Bjelolasicu je isto tako pogodan zbog ljepote krajolika i jeftinog smjestaja u Janjčerici. Plus smjestaj za aute - to mi je najbitnije. U Rijeci imam trosobni stan od 80-ak kvadrata i tu Vas uz najbolju mogucu volju ne mogu smjestiti. Mislim - mogu, ali znate na sta mislim. Ja Vam zelim komoditet. Lako se nas tridese nakrcati u kucu - treba i odspavati jer bi stalno bili za volanom.
    Zato bi bilo dobro produziti prema Katrašu. Mozemo i spavati u Rijeci ili okolici, ali ne zelim taj trosak bezveze jer bi ja tu radije skrkao gorivo ispod cijene da harac po depu bude sto manji.
    Ja bi vas tako rado ugostio - vjerujte. Znam kakva je situacija sa parama.
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

Voda mi ide na usta ali izgleda da i hocemo ne mozemo dalje od Srbije!Jbg takva je realnost!
    NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Citat frik-ri kaže:
    Kao drugo: Ako bi se i islo na stazu - niko ne kaze da se MORA utrkivati! Ja osobo ne bi, niti bi ikome preporucio. Jos samo fali da si neko skrka auto i sebe u ''zaru borbe'' milion kilometara od kuce. Ako bi se bilo na stazi, daleko je to od 100%-ne jurnjave. Da bi se poteglo po ciljnoj ravnini - bome bi. Ali poanta trackdaya je nesto posve drugo.
    Speak for yourself
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

Ponovicu voda mi krene na usta od silnog putovanja i novih stvari koje se mogu videti i doziveti!Dakle,valjalo bi baciti neki datum da se zna,jer treba spremiti kintu,plus sto ja u planu imam da odem na skup u BG-u i SB sto zahteva prilicna sredstva,pa bi mi odgovaralo,a verujem i drugim clanovima da ima neke rupe u vremenu izmedju skupa u SB i avanture po Hrvatskoj!
    NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Renault 4 GTL Avatar od  iluzija
    Član od
    26.12.2008.
    Aktivnost
    07.02.2021
    Slike
    3

Pa mozda ce se u 2010 godini nesto pokrenuti onda bude lakse.

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    29.09.2014
    Godine
    43

JA sam za,lepo zvicu,verujem da u Rijeci ne bi imali problema sa Bg tablicama,pošto sam u Šibenik hteo letos ali mi nisu dali rodjaci....
    Ali ideja je odlicna samo da uspem odmor da uzmem,i dolazim.

Kakav problem sa BG tablicama? Il' ja opet živim na drugoj planeti...
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

To katras i to Gavrilo...
    U tome i je poanta... Jest da je dosta vremena proslo od rata i svega i ja skoro pa svakodnevno vidam i Srpske i Crnogorske tablice sto po rijeci, sto u okolici, aliiii...
    Imam u vidu da bi moglo biti problema da se ostavi 30-ak vozila sa Srpskim tablicama bez nadzora. Tko zna kakvih jos budala ima po ulicama. Ako se razbijaju hrvatski auti u Hrvatskoj jer je tip iz Splita parkirao auto u Zagrebu ni meni nije svejedno. Ne kazem da ce netko nesto napraviti, alii...
    Zato bi i isao na sva ona mjesta gdje su osigurani parkinzi i gdje ima mjesta za sve. Ne lupaju se auti vise - to su izgredi pojedinaca, ali ja sam i tu mogucnost potpuno eliminirao.
    Da se razumijemo - svakodnevno gledam po cesti aute sa srpskim tablicama, redovito ljetuju po Jadranu i nemaju nikakvih problema. Na kraju krajeva i gazda od moje mame je iz Beograda i vozika se svakodnevno po Rijeci i cijeloj Hrvatskoj i nema nikakvih problema. I Neb_Mes_Ur_Mao je bio prosle godine (kao i gotovo svake godine) bas tu na Kvarneru i nije bilo nikakvih problema. Ni Stjuart litl odnosno Mali Omladinac nije imao bas nikakvih problema kad je bio u Istri prosle godine. Niti na moru niti na servisu kad mu je peugeot cvrcnuo.
    Meni je iznimno drago da su ta glupa vremena iza nas, da su se ljudi promijenili. Na kraju krajeva i ja se zelim osjecati sigurno kad se vozim po Srbiji da mi netko nece kamenovati auto iz sacekuse. Hvala Bogu da su se vremena izmjenila. Stoga:

WELLCOME IN CROATIA - SMALL COUNTRY FOR A GREAT HOLLYDAY!!!
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Slične teme

1. dejan hrvatska
    Autor chbr2a u forumu Predstavljanje
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 30.05.2012, 22:56

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke