Uffff... Evo i mene... Ovako... Sto se tice Grobnika...
Kao prvo: Staza nam ne treba CIJELI DAN! Mozemo ju iznajmiti jedno prijepodne ili poslijepodne ili samo od 11h-13h ili kako vec. Znaci ona cifra od 2000Europskih nedostiznih dinara (i meni!!!) jer data samo kao neki informacijski obrazac. Ja osobno nikada ne bi dao tu lovu - radije bi Vam svima pokupovao nove gume da se doma mozete vratiti sa osmjehom na licu, odnosno felgi!!!
Kao drugo: Ako bi se i islo na stazu - niko ne kaze da se MORA utrkivati! Ja osobo ne bi, niti bi ikome preporucio. Jos samo fali da si neko skrka auto i sebe u ''zaru borbe'' milion kilometara od kuce. Ako bi se bilo na stazi, daleko je to od 100%-ne jurnjave. Da bi se poteglo po ciljnoj ravnini - bome bi.![]()
Ali poanta trackdaya je nesto posve drugo.
Kao trece: Grobnik se niti ne moze organizirati ''od danas za sutra'' i zbog udaljenosti clanova (hvala Bogu ima nas kao rakove djece - POSVUDA!!!![]()
) i zbog kinte, ali i zbog termina.
Sto se tice ture po Hrvatskoj... Ja sam to tako predlozio, napominjem PREDLOZIO upravo zbog smanjenja troskova na najmanju mogucu mjeru.
Skup u Koprivnici bi bio da sevi skupimo kod mene jer imam praznu kucu i mjesta za sve aute. Kinta - nula bodova... Klopa - nije retoran, ali smutit cemo nesto - ipak sam vjest u kuhinji kao Bruce Lee sa nunčakama -![]()
![]()
Nije da se hvalim, ali na klopu nece biti zamjerke. Kinta - skoro pa nula.
Off road tura po velebitu je interesantna i zbog ljepote krajolika i zato jer mozemo svi nociti u planini bilo u satorima ili u planinarskim domovima kojih ima iha-haj. Upravo zato da se kinta opet svede skoro na nulu.
Izlet na Bjelolasicu je isto tako pogodan zbog ljepote krajolika i jeftinog smjestaja u Janjčerici. Plus smjestaj za aute - to mi je najbitnije. U Rijeci imam trosobni stan od 80-ak kvadrata i tu Vas uz najbolju mogucu volju ne mogu smjestiti. Mislim - mogu, ali znate na sta mislim. Ja Vam zelim komoditet. Lako se nas tridese nakrcati u kucu - treba i odspavati jer bi stalno bili za volanom.
Zato bi bilo dobro produziti prema Katrašu. Mozemo i spavati u Rijeci ili okolici, ali ne zelim taj trosak bezveze jer bi ja tu radije skrkao gorivo ispod cijene da harac po depu bude sto manji.
Ja bi vas tako rado ugostio - vjerujte. Znam kakva je situacija sa parama.

Ali poanta trackdaya je nesto posve drugo.
Nije da se hvalim, ali na klopu nece biti zamjerke. Kinta - skoro pa nula.
Citat